DOSEGLJIVI MED 16. IN 20. URO

Zgodba ...

CALENDULA JE KARMEN

Pozdravljeni!

Sem Karmen Gostinčar, obraz Calendule, njena gonilna sila in avtorica knjižnih uspešnic: Darila iz domače kuhinje, Eko darila in Moja domača kozmetika, ki so bile vse večkrat ponatisnjene in prodane v tisočih izvodih. V lanskem letu je izšla že moja četrta knjiga z naslovom Čudoviti svet mil. Sem ljubiteljica ter dolgoletna uporabnica naravne kozmetike. Calendulo sem ustanovila zato, da svojo ljubezen do narave in naravne nege prenesem na čim večje število ljudi. S skromnimi začetki, a pogumnimi in včasih težkimi koraki se Calendula vsak dan sproti razvija, dopolnjuje in uči. Nedvomno je ravno Calendula tista, ki je popestrila ponudbo sestavin za izdelavo domače kozmetike, na našem trgu. Naše vodilo je kakovost. Trudili se bomo še naprej.

Ker vem, da vam ni vseeno kaj dajete na svojo kožo, vas spodbujam k izdelavi svoje čudovite naravne kozmetike. Z veseljem vam bom pri tem pomagala.

Kadar imate vprašanja ali zadrego v zvezi s sestavinami in izdelki, ki ste jih kupili pri nas ali potrebujete nasvet, me najdete na e-naslovu: info@calendula.si, mobi številki: 070 198 770 (prosim kličite med 16. in 19. uro), lahko pa me kliknete tudi na Fb ali IG.

Rada vam bom pomagala.

Karmen

 

O CALENDULI

Calendula je spletna trgovina, ki svojim kupcem ponuja široko paleto skrbno izbranih naravnih sestavin za izdelavo domače kozmetike. Radi imamo idejo, da s svojimi kupci delimo enako filozofijo, da imamo enaka prepričanja in razumevanja, ter zavedanja pomembnosti naravnega in zdravega načina življenja.

 

Recepti

Ne samo sestavine, tudi recepti so zelo pomembni. In kot pravite, jih nikoli ni preveč 🙂. Na našem blogu objavljamo aktualne, sezonske recepte za čudovite domače kozmetične izdelke. Vsi so večkrat preizkušeni. Naročniki na novičke pa prejemate v svoj nabiralnik uporabne recepte, nasvete in ideje.

 

Calendula v medijih

Velikokrat ste nas videli v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija. Mogoče ste zasledili oddajo Naravno zabavno, kjer je Karmen, na igriv in preprost način prikazala izdelavo naravnih mil, pilingov, mazil in drugih izdelkov za naravno nego. O nas so se razpisale revija Sensa, Jana, Pomagaj si sam, Bodi eko, Lisa, Gorenjski glas, Primorske novice in še veliko bi jih lahko našteli.

 

Naš moto je raznolika ponudba

Poleg široke ponudbe kozmetičnih sestavin, smo še posebej ponosni na pestro ponudbo vseh vrst kozmetične embalaže (lončki, plastenke, embalaža za balzame, embalaža za šminke, steklena embalaža …). V naši spletni trgovini so dobro zastopana tudi mila za vlivanje in kalupi vseh vrst.

 

Pomembno za nas in vas

Kakovost  – sodelujemo z najboljšimi evropskimi proizvajalci in trgovci, da lahko ponudimo najboljše izdelke. Vse sestavine, ki jih ponujamo v spletni trgovini uporabljamo tudi sami.

Konkurenčna cena – trudimo se našim kupcem zagotoviti konkurenčno ceno.

Hitra dostava – vsa naročila odpošljemo v 1 do 2 delovnih dni. Naši kupci imajo na voljo več storitev dostave, ki jo izberejo sami. Za vsa naročila nad 50 € (poštnina ni vključena), pa dostavo častimo mi😉

Podpora kupcem – kadar imajo naši kupci vprašanja ali potrebujejo pomoč pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov in uporabi naših sestavin jim z veseljem pomagamo.

Calendula na družabnih omrežjih

FB      

IG       

YouTube

Spremljajte nas!

calendula_karmen_zgodba vse za izdelavo domače kozmetike na enem mestu Calendula kozmetka