DOSEGLJIVI MED 16. IN 20. URO

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Z uporabo spletne strani www.calendula.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Pravno obvestilo spletnega mesta www.calendula.si


Spletna trgovina www.calendula.si, vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja prodajalca.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

 

OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV


Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletni strani www.calendula.si, so lahko reproducirana le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti uporabljen znak podjetja, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane.

Spletno mesto www.calendula.si vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. ni odgovorna za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na spletni strani www.calendula.si

Z uporabo teh strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Uporaba spletne strani www.calendula.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno stran www.calendula.si, na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI


Vse informacije in gradiva na www.calendula.si so informativne narave. CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu www.calendula.si, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Niti CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.calendula.si ali še sodeluje pri nadgradnjah, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. tudi ne more biti odgovorno za poškodbe računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.calendula.si, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.calendula.si

CALENDULA, Karmen Gostinčar s.p. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.calendula.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV


Podjetje Calendula, Karmen Gostinčar s.p. se zavezujemo, da bomo osebne podatke kupcev, ki so pridobljeni preko spletne strani www.calendula.si  varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih brez izrecne privolitve kupcev ne bomo posredoval tretji osebi ali jih uporabili v druge namene, kot izključno in samo za realizacijo naročil, komuniciranje s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja storitev ter za pošiljanje obvestil, novic in ponudb, v kolikor se kupec za to odloči.

Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli Calendula, Karmen Gostinčar s.p. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Vnašanje osebnih podatkov in podatkov za plačilo poteka preko varnega spletnega obrazca. V okviru prijave se zbirajo naslednji podatki: osebno ime in priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte, IP naslov ter arhiv komunikacije s spletno trgovino.

Kupec je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, zato mora poskrbeti za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko zaščito svojega računalnika.