OD PONEDELJKA DO ČETRTKA MED 16. IN 19. URO

Eterično olje KAFRE

100 % naravno eterično olje kafre pomaga pri negi problematične kože.

že od 5,90€

Počisti
-
+
Počisti
-
+

Opis

Eterično olje kafre je 100 % naravno eterično olje

Latinsko ime: Cinnamomum camphora
INCI: Cinnamomum camphora Bark oil
Poreklo: Kitajska
Pridobivanje: parna destilacija
Vonj: močan, oster, svež, zeliščni
Nota: srednja
Barva: brezbarven do  bledo rumen

 

Eterično olje kafre se pogosto uporablja kot dodatek mazil in masažnih olj, ki so namenjena za lajšanje bolečin v križu, nego razboletih mišicin pripravkom proti celulitu. Pomaga pri nečisti, mastni in aknasti koži. V času prehladov in gripe ga uporabite v izparilniku. Pomagalo bo pri težavah z dihanjem, lajšalo kašelj in razkužilo prostor.

 

Naša eterična olja:

– so 100 % čista, terapevtski razred eteričnih olj, primerna za uporabo s strani terapevtov
– primerna za izdelavo kozmetika, masažnih olj, mila in sveč, kakor tudi za uporabo na domu.

 

Opozorila:

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke.
Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

 

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

 

Hranjenje eteričnih olj:

Hraniti v originalni steklenički.
Pokrov naj bo vedno dobro pritrjen.
Hraniti izven dosega otrok.
Hraniti pri normalni sobni temperaturi.
Ne izpostavljati soncu!

 

Uporaba:

  • V aromaterapiji se vonj kafre lepo meša z naslednjimi olji: baziliko, cajeputom, kamilico, meliso in sivko.
  • V izdelkih za nego kože ga uporabite pri negi aknaste in problematične, mastne kože.

Dodatne podrobnosti

Teža Ni na voljo
Volumen

, , , , , , , , , , ,

Prenesi varnostni list (PDF)

Dostopnost

Želiš 10% Popusta?

Prijavi se na novičke in ne zamudi največjih akcij in novosti.